Publikligan Allsvenskan: Vilket lag har störst publik?

 
Allsvenskan har ett publiksnitt som alltid är högt. Du som vill spela om vem som kommer vinna publikligan har dessutom tur. Det finns nämligen gott om bettingsajer som erbjuder odds för Allsvenskan och dess publiksnitt. Publiksiffror hos Allsvenskan är enkelt att hålla koll på. Gå gärna igenom statistik för publiksiffror i Allsvenskan för tidigare år. Då får du dessutom en överblick av hur populära lagens matcher är att besöka. 

Det finns riktigt bra bettingsajter att spela hos. De erbjuder statistik, bra odds och användarvänliga plattformar. Innan du börjar betta måste du dock bestämma dig för om du vill spela med hjärta eller hjärna.

 

3 bettingsajter för publikligan i Allsvenskan

BettingsidorOddsbonusBetta på publikligan Allsvenskan här
Relaterad bild

Betsson

100% upp till 1.000 krGå till Betsson
Regler och villkor gäller 18+
Relaterad bild

Bethard

100% upp till 1.000 krGå till Bethard
Regler och villkor gäller 18+
Relaterad bild

LeoVegas

4 x upp till 3.000 krGå till LeoVegas
Regler och villkor gäller 18+

 

5 bästa bettingsajterna för publikligan i Allsvenskan

Om du vill betta på publikligan Allsvenskan, då är de de följande bettingsajterna bra alternativ:

 • Betsson – Betsson är en av de mest populära bettingsajterna för allt som har med fotboll att göra. Dessutom har de låga odds och statistik för Allsvenskan och dess publiksnitt.
 • Bethard – Bethard är ett omtyckt alternativ som bjuder in till en bettingsajt med schysst atmosfär.
 • LeoVegas – Låg odds, det hittar du hos LeoVegas. Dessutom kan du kombinera ditt bettande på publiksiffror i Allsvenskan med andra spel. 
 • Unibet – Unibet är en erfaren bettingsajt som erbjuder dig riktigt bra odds för Allsvenskan och dess publiksnitt.
 • Nordicbet – Här finner du en bettingsajt med allt du behöver för att lyckas. Statistik och låga odds är givet.

De ovanstående bettingsajterna är de bästa i Sverige när det kommer till att betta på publiksiffror Allsvenskan. De erbjuder ständigt låga och konkurrenskraftiga odds. Desutom har en enkla och användarvänliga sajter så att såväl nybörjare som erfarna spelare enkelt kan betta. 

Vad är publikligan i Allsvenskan?

Publikligan Allsvenskan handlar om hur mycket publik fotbollslagen lockar till sina matcher. Här pågår en tävling och det lag med bäst publiksiffror i Allsvenskan i snitt vinner. De lag som har mest publik konkurrerar varje år om vinsten. Du som spelare kan betta på vilka lag du tror kommer vinna.

Allsvenskan och dess publiksnitt kontrolleras noga för såväl hemma- som bortamatcher. De lag med bäst publiksiffror i Allsvenskan har lägst oddsDu kan enkelt betta på Allsvenskan och dess publiksnitt på din vanliga bettingsajt. Genom att följa statistik kan du få en överblick av vem som kan tänkas vinna.

publikligan allsvenskan

Tidigare vinnande lag i publikligan i Allsvenskan

Att vinna publikligan i Allsvenskan är en stor ära för de flesta fotbollslagen. Det är ett bevis på att deras lag är populärt och lockar många åskådare. Publiken är en viktig del av fotbollen och den hjälper lagen att prestera bättre under match. Lag som tidigare har haft bäst publiksiffror Allsvenskan är:

 • Hammarby 2018 – med ett totalsnitt på 18 070 besökare vann de över AIK. Deras publiksnitt för hemmamatcher var dock bara 15 personer mer än AIK:s.
 • AIK 2013 – AIK har vunnit publikligan Allsvenskan flest gånger. Totalt 34 gånger har de vunnit. 
 • IFK Göteborg 2017 – Detta är ett annat lag som tagit hem titeln i publikligan många gånger. De innehar andra platsen efter AIK, med 24 vinster. 

5 bästa lagen att betta på i publikligan i Allsvenskan

Om du är osäker på vilket lag du ska placera ditt odds på för publikligan i Allsvenskan. Då är dessa fem lag bra att hålla koll på:

 • AIK
 • Djurgården
 • Malmö FF
 • IFK Göteborg
 • Hammarby

AIK är ett lag att ständigt hålla koll på. Detta är ett av landets mest populära lag och mycket talar för att de är en given vinnare för publikligan i Allsvenskan. De har dessutom låga odds att betta på. Ett annat lag med låga odds är Malmö FF som också de lockar till sig många åskådare. IFK Göteborg är vana vinnare av publikligan med höga publiksiffror i Allsvenskan.

Detta gäller för matcher på såväl bortaplan som hemmaplan. Därmed är de en lågoddsare. Djurgården och Hammarby är två andra lag du definitivt kan betta på och ha chansen att gå med vinst. Oavsett var de spelar lockar de höga publiksiffror i Allsvenskan och har stora chanser att vinna. 

Betta på publikligan i Allsvenskan – strategier och tips

När du ska betta på vem som kommer vinna publikligan i Allsvenskan, då är statistik din hjälpande hand. Med statistikens hjälp får du direkt en idé om vilka publiksiffror som är vanliga för vilka lag. Du kan se vilket lag som sitter på tronen och vilka som varje år är nära. 

Du kan välja mellan att rösta med hjärtat eller hjärnan. Om du röstar med hjärtat röstar du på det lag du tror har absolut bäst chans att ta hem titeln. Du kan kika på vilka lag som har låga odds för att få tips. Om du däremot röstar med hjärtat röstar du på det lag som du själv hejar på och vill ska vinna.

För nya bettare är det alltid bra att direkt reda ut hur du vill spela. Det gäller att bestämma sig för vad som är viktigast – vinsten eller fotbollsglädjen. 

publikligan allsvenskan

Vanliga frågor och svar

Hur bettar jag på publikligan Allsvenskan?

Att betta på publikligan i Allsvenskan är enkelt. Du placerar dina odds på din vanliga bettingsajt och väljer det lag du tror kommer vinna. 

Kan jag se statistik över Allsvenskan publiksnitt?

Ja, du kan hitta statistik över tidigare publiksiffror i Allsvenskan. Genom att använda dig av Allsvenskan och dess publiksnitt från tidigare år kan du enklare avgöra vem som kommer vinna.

Vilka publiksiffror har Allsvenskan haft tidigare?

Vilka publiksiffror som Allsvenskan haft tidigare hittar du i statistiken. Statistik finns bland annat på olika bettingsajter samt hos Allsvenskans egna hemsida. 

Kan jag betta på flera lag i Allsvenskan med bra publiksnitt?

Ja, du kan betta på flera olika lag i Allsvenskan med bra publiksnitt. Hur många lag i publikliga i Allsvenskan du vill betta på avgör du själv.

Kan jag betta på publiksiffror i Allsvenskan på flera bettingsajter?

Ja, du kan betta på publiksiffror i Allsvenskan på flera olika bettingsajter. Du väljer själv vilka sajter du vill använda och hur mycket du vill betta.

Sammanfattning

Oavsett om du bettar på ditt favoritlag eller på det du tror kommer vinna, är Allsvenskan publiksnitt alltid intressant. Allsvenskan och dess publiksnitt utgör grunden för vem som kommer vinna publikligan. Det lag i Allsvenskan med bäst publiksnitt tar hem titeln. Dessutom gör all publik att laget stöttas.

Du bettar enkelt på publiksiffror i Allsvenskan på din bettingsajt. Det finns fem stycken riktigt bra bettingsajter i Sverige för allt som har med Allsvenskan att göra. Publikligan i Allsvenskan och dess publiksnitt är en spännande tävling som återkommer varje säsong. 

allsvenskan publiksnitt  publiksiffror allsvenskan  publikligan allsvenskan

18+ | Spela ansvarsfullt | Villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll