Allsvenskan Odds 2020

I den här artikeln guidar vi dig till allt som du behöver veta om oddsen i Allsvenskan, vi tipsar om bra Allsvenskan betting appar och tittar på de bästa odds sidorna. På så sätt försäkrar du dig om skaffa dig all nödvändig kunskap om fotbollsmatcherna i Allsvenskan.

Vad är de bästa bookmakere till odds?

BookmakerBonusSpela här
Betsson100% upp till 1000 krGå till Betsson
Regler och villkor gäller 18+
Unibet100% upp till 2000 krGå till Unibet
Regler och villkor gäller 18+
Bethard100% upp till 1000 krGå till Bethard
Regler och villkor gäller 18+
Bet365Kolla bonus hos bet365

Använd bonus kod BIGBET

Gå till Bet365
Regler och villkor gäller 18+

De bästa oddsen för fotboll

Att hitta de bästa oddsen i fotboll är inte en lätt uppgift. Det krävs hårt arbete för att hitta de små marginalerna som kan vara avgörande skillnad i huruvida du blir en vinnare eller förlorare i spelet.

Vi har försökt att underlätta jobbet för dig genom att ta fram den här artikeln, där vi tittar på några av de bästa oddsen i Allsvenskan, bettingprogram och odds sidor som kan ge dig den där överblicken som faktiskt kan vara svår att skaffa sig på egen hand.

Odds allsvenskan

De bästa oddsen i Allsvenskan

Vi börjar med att titta på sidor som fokuserar på Allsvenskan så att du får en översikt av aktuella odds hos olika bookmakers.

Odds ranking

Det förmodligen viktigaste kriteriet för en bookmaker är deras odds. Om du spelar regelbundet hos en viss bookmaker kan du se om dess odds är bättre eller sämre än konkurrenternas. Du köper väl inte din mjölk på bensinstationen, om du kan få den billigare på snabbköp precis bredvid, eller hur? Därför är det bra att hålla ett öga på de genomsnittliga oddsen. Det kan du bland annat göra här:

Jämförare av odds

En av de viktigaste sakerna när det gäller odds i Allsvenskan, eller någon form för av betting för den sakens skull, är att få bästa möjliga utdelning av din satsning. Därför är ”odds jämförare” ett viktigt verktyg för dig.

En odds jämförelse, som namnet antyder, syftar till att visa dig nuvarande odds på ett visst sportevenemang, i detta fall Allsvenskan odds. Du klickar bara på matchen som du planerar att betta på, och så visar oddskontrollen dig vilka odds som olika bookmakers erbjuder.

Som tur är, så är dessa inte svåra att hitta, några av dem finns här:

Om du inte har har så mycket erfarenhet av betting, vill vi understryka att syftet med en oddsjämförelse är att du kan ska byta leverantör baserat på vilket bolag som erbjuder bästa upplägget. Så vi rekommenderar att du har minst ett par konton med olika bookmakers du kan växla mellan.

Allsvenskan odds

Andra oddssidor

Nu har vi tittat på odds och de avgörande marginalerna. Låt oss nu även ta en titt på andra sidor där du kan få mer kunskap om fotbollsodds.

Speltips

Speltips.se hittar du vassa analyser och speltips på en mängd olika sporter som golf, NBA, NFL, NHL och mycket mer. Men det är enligt killarna bakom webbplatsens odds på fotboll som står i fokus, och du kan till exempel ta del av Allsvenskan speltips.

Få överblick över Allsvenskan 2020

Det finns också ett antal användbara sidor som inte specifikt handlar om fotbollsbetting, men som fortfarande är användbara för att hålla dig uppdaterad på Allsvenskan. Här är en lista över de vanligaste:

Flashscore får du blixtsnabba uppdateringar om Allsvenskan, och det finns även mycket statistik från den bästa svenska serien. Det är också en utmärkt källa om du behöver kolla upp specifika spelare, lagets form och andra saker som kan vara relevanta innan du placerar ditt spel.

Livescore har hängt med väldigt länge. Webbplatsen har faktiskt existerat ända sedan internets uppkomst drog igång redan vid millenieskiftet. Man kan tycka att det är något som känns gammalmodigt, eller så kan du helt enkelt se det som charmigt. Oavsett vilket, så kan de helt klart leverera de snabbaste uppdateringarna och resultaten, och det gäller inte bara Allsvenskan utan från alla större ligor.

Besök inte Fotboll.com om du behöver snabb åtkomst till inlägg och resultat. Å andra sidan är den perfekt om du söker en kombination av dessa funktioner. Här finns statistik, statistik och mer statistik – särskilt från Allsvenskan. Du får också tillgång till spännande och informativa bloggar, Allsvenskan TV, speldiagram och mycket mer.

Allsvenskan appar

Vi har hittat ett antal sidor som gör att du alltid får en bra överblick av vad som är på gång, vem som är i bra form, mindre bra form, skadar och självklart bästa bästa Allsvenskan odds.

Med det finns också många Allsvenskan appar som kan ge dig tillgång till värdefull information om Allsvenskan och Allsvenskan betting. Låt oss kika på de bästa apparna för Allsvenskan. Vi startar med en av de främsta apparna för Allsvenskan innan vi går in på specifika bettingappar.

Med Expressens Allsvenska app får du de senaste nyheterna från Allsvenskan, SHL, Premier League, Champions och mycket mer. Du kan också se höjdpunkter från Allsvenskan, liveresultat, liveuppdateringar och Allsvenska fotbollstips.

Fakta om Expressen Allsvenskan app:
Storlek: 11 MB
Medelbetyg på Google Play: 4,1
Användare: + 50.000

Allsvenskan app

Allsvenskan betting appar

Bet365 betting app

Kolla inn Bet365 betting app features här:

  1. Skapa ett spel/Bet builder: Du kan välja olika utgångar från den samma match och räkna ut ditt odds.
  2. Ändra spel : Läg till, byta eller ta bort val på ditt spel
  3. Stäng spel: Med denna funktion kan du stänga spelet helt och hållet och ta ut pengar innan matchen är över.

Gå till bet365

Regler och villkor gäller 18+

Andra goda råd och fotbollstips

Slutligen har vi samlat några allmänna råd, som du som seriös fotbollsbettar alltid ska ha i bakhuvudet.
Betala infe för odds

Vi vet att det kan vara frestande: det finns speltjänster som har kan visa imponerande resultat. Men experterna på området är vanligtvis överens: Betala inte för bettingtips. För det första blir vinsten mindre om du måste betala för själva bettingen. En annan aspekt är speltjänster som döljer eller raderar sina resultat när det går dåligt.

Håll koll på dina konton

Det är vard att hålla koll på sina vadslagningar. Var också vara konsekvent i dina spel så att du inte växla inte mellan att satsa så lite som 10 eller så mycket som 500.

Finn ditt nischområde

Varje gång du satsar, kom ihåg att du är spelar mot en armé av proffs, bookmakers och analytiker. Du kan inte slå dem då det gäller kunskap. Men du kan hitta vissa områden där du kan bli experter. Det ökar dina möjligheter betydligt.

Spela singlar

Du har nog hört det förut: Singlar är vad som genomsnittet visar är det bästa att spela på.

Spela inte med hjärtat

Det gäller på flera plan. Först och främst, spela aldrig på matcher där favoritlag deltar. Men det gäller även om spelandet gått dåligt. Försök aldrig att vinna tillbaka en förlust om en match har gått fel. Om du är arg, förlorar du förmågan att analysera matchen korrekt. Vänta tills din hjärtfrekvens är normal igen innan du kastar dig in i bettingen igen.

Förhoppningsvis har du nu blivit expert på Allsvenskan odds och betting apps.

18+ | Spela ansvarsfullt | Villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll