Allsvenskan Odds 2021

I den här artikeln guidar vi dig till allt som du behöver veta om oddsen i Allsvenskan, vi tipsar om bra Allsvenskan betting appar och tittar på de bästa odds sidorna. På så sätt försäkrar du dig om skaffa dig all nödvändig kunskap om fotbollsmatcherna i Allsvenskan.

Allsvenskan vinnare odds  2021?

BookmakerBonus
Malmö FF1.83
Djurgården3.50
AIK11.0
Norrköping

13.0

Oddsen er från bet365 d. 18.5.2021. Kom i håg att odds kan forändres. 

 

De bästa Allsvenskan oddsen för fotboll

Att hitta de bästa oddsen i fotboll är inte en lätt uppgift. Det krävs hårt arbete för att hitta de små marginalerna som kan vara avgörande skillnad i huruvida du blir en vinnare eller förlorare i spelet.

Vi har försökt att underlätta jobbet för dig genom att ta fram den här artikeln, där vi tittar på några av de bästa oddsen i Allsvenskan, bettingprogram och odds sidor som kan ge dig den där överblicken som faktiskt kan vara svår att skaffa sig på egen hand.

De bästa oddsen i Allsvenskan

Vi börjar med att titta på sidor som fokuserar på Allsvenskan så att du får en översikt av aktuella odds hos olika bookmakers.

Odds ranking

Det förmodligen viktigaste kriteriet för en bookmaker är deras odds. Om du spelar regelbundet hos en viss bookmaker kan du se om dess odds är bättre eller sämre än konkurrenternas. Du köper väl inte din mjölk på bensinstationen, om du kan få den billigare på snabbköp precis bredvid, eller hur? Därför är det bra att hålla ett öga på de genomsnittliga oddsen. Det kan du bland annat göra här:

Allsvenskan Odds

Jämförare av odds

En av de viktigaste sakerna när det gäller odds i Allsvenskan, eller någon form för av betting för den sakens skull, är att få bästa möjliga utdelning av din satsning. Därför är ”odds jämförare” ett viktigt verktyg för dig.

En odds jämförelse, som namnet antyder, syftar till att visa dig nuvarande odds på ett visst sportevenemang, i detta fall Allsvenskan 2021 odds. Du klickar bara på matchen som du planerar att betta på, och så visar oddskontrollen dig vilka odds som olika bookmakers erbjuder.

Som tur är, så är dessa inte svåra att hitta, några av dem finns här:

Om du inte har har så mycket erfarenhet av betting, vill vi understryka att syftet med en oddsjämförelse är att du kan ska byta leverantör baserat på vilket bolag som erbjuder bästa upplägget. Så vi rekommenderar att du har minst ett par konton med olika bookmakers du kan växla mellan.

Andra odds sidor

Nu har vi tittat på odds och de avgörande marginalerna. Låt oss nu även ta en titt på andra sidor där du kan få mer kunskap om fotbollsodds.

Speltips

Speltips.se hittar du vassa analyser och speltips på en mängd olika sporter som golf, NBA, NFL, NHL och mycket mer. Men det är enligt killarna bakom webbplatsens odds på fotboll som står i fokus, och du kan till exempel ta del av Allsvenskan speltips.

Få överblick över Allsvenskan 2021

Det finns också ett antal användbara sidor som inte specifikt handlar om fotbollsbetting, men som fortfarande är användbara för att hålla dig uppdaterad på Allsvenskan. Här är en lista över de vanligaste:

Flashscore får du blixtsnabba uppdateringar om Allsvenskan, och det finns även mycket statistik från den bästa svenska serien. Det är också en utmärkt källa om du behöver kolla upp specifika spelare, lagets form och andra saker som kan vara relevanta innan du placerar ditt spel.

odds allsvenskanLivescore har hängt med väldigt länge. Webbplatsen har faktiskt existerat ända sedan internets uppkomst drog igång redan vid millenieskiftet. Man kan tycka att det är något som känns gammalmodigt, eller så kan du helt enkelt se det som charmigt. Oavsett vilket, så kan de helt klart leverera de snabbaste uppdateringarna och resultaten, och det gäller inte bara Allsvenskan utan från alla större ligor.

Besök inte Fotboll.com om du behöver snabb åtkomst till inlägg och resultat. Å andra sidan är den perfekt om du söker en kombination av dessa funktioner. Här finns statistik, statistik och mer statistik – särskilt från Allsvenskan. Du får också tillgång till spännande och informativa bloggar, Allsvenskan TV, speldiagram och mycket mer.

Allsvenskan appar

Vi har hittat ett antal sidor som gör att du alltid får en bra överblick av vad som är på gång, vem som är i bra form, mindre bra form, skadar och självklart bästa bästa Allsvenskan 2021 odds.

Med det finns också många Allsvenskan appar som kan ge dig tillgång till värdefull information om Allsvenskan och Allsvenskan betting. Låt oss kika på de bästa apparna för Allsvenskan. Vi startar med en av de främsta apparna för Allsvenskan innan vi går in på specifika bettingappar.

Med Expressens Allsvenska app får du de senaste nyheterna från Allsvenskan, SHL, Premier League, Champions och mycket mer. Du kan också se höjdpunkter från Allsvenskan, liveresultat, liveuppdateringar och Allsvenska fotbollstips.

Fakta om Expressen Allsvenskan app:
Storlek: 11 MB
Medelbetyg på Google Play: 4,1
Användare: + 50.000

Allsvenskan betting appar

Bet365 betting app

Kolla inn Bet365 betting app features här:

 1. Skapa ett spel/Bet builder: Du kan välja olika utgångar från den samma match och räkna ut ditt odds.
 2. Ändra spel : Läg till, byta eller ta bort val på ditt spel
 3. Stäng spel: Med denna funktion kan du stänga spelet helt och hållet och ta ut pengar innan matchen är över.

Spelbolag med bäst odds – Få bästa oddsen på fotbollallsvenskan

Vilket spelbolag ska man då gå till för att få bästa oddsen på fotbollallsvenskan? Alternativen är många. Vi har valt tre favoriter som vi tycker sticker ut. Bet365 räknas som ett av världens främsta bettingbolag.

Bet365 har ett brett urval inom både odds och liveodds på Allsvenskan. Extremt starka på live betting är även Unibet. Det här är helt klart en aktör som hör hemma i kategorin “Spelbolag med bästa odds”.

Du kan även få riktigt bra odds på ComeOn. Det här är ju något av en uppstickare i spelvärlden men under de senaste åren så har ComeOn verkligen bevisat att de kommer att vara med bland de spelbolag med bästa odds säsongen 2020.

För den som vill få bästa oddsen på fotbollallsvenskan lönar det sig alltid att göra en jämförelse mellan olika marknader. Det kan till exempel finnas stora skillnader på Live Odds. Kika in hos oss med jämna mellanrum för att hålla dig uppdaterad var du kan få bästa oddsen på fotbollallsvenskan.

 

BookmakerBonusSpela här
Betsson100% upp till 1000 krGå till Betsson
Regler och villkor gäller 18+
Unibet100% upp till 2000 krGå till Unibet
Regler och villkor gäller 18+
Bethard100% upp till 1000 krGå till Bethard
Regler och villkor gäller 18+

 

Vem vinner Allsvenskan 2021

Den stora frågan är så klart: Vem vinner allsvenskan 2021? Redan nu finns det självfallet visa experter som pekar ut ett par förhandsfavoriter – vilket är återspeglas i vinnaroddsen på Allsvenskan 2021.

 • Ett lag som ses som en given kandidat till att ta hem vinsten är Malmö FF. Vinnaroddsen på Allsvenskan 2021 visar i skrivande stund 1,8 på hos Unibet. Malmö FF har ett oerhört starkt lag och de regerande mästarna har alltså återigen chansen att bli laget som förhöja segerpokalen i Allsvenskan 2021.
 • Vem vinner allsvenskan 2021? Även Djurgården ses som en kandidat till att vinna Allsvenskan – och kanske kommer huvudstadslaget få möta Malmö i en final?
 • En titt på vinnaroddsen på Allsvenskan 2021 visar att även IFK Göteborg är något av en toppkandidat. Klubben har hämtad stora spelare som Kolbeinn Sigthórsson, och Simon Thern liksom den internationella stjärnan Marek Hamsik och till sommaren kommer också Marcus Berg och Oscar Wendt.
 • Även Hammarby har bra vinnaroddsen på Allsvenskan 2021. Förra årets toppscorer Aron Johannsson såldes, men han har ersatts av Astrit Selmani, som i 56 matcher för Varbergs Bois lyckades vara inblandad i 46 mål.

Vem vinner allsvenskan 2021? Ta chansen och betta på ditt favoritlag.

Odds Allsvenskan top scorer –  vem blir den främste målgöraren?

Allsvenskan erbjuder såklart många olika bettingmöjligheter. En spännande fråga inför den kommande fotbollssäsongen är självfallet vilken spelare som blir den främste målskytten?

Vem blir den som lyckas göra allra flest mål? Reglerna för vem som koras som skyttekung är relativt enkla. Det är helt enkelt en spelare som gör flest mål under säsongen som räknas som årets skyttekung. Hur många mål det blir varierar förstås – allt beroende på säsong och lag.

2020 så var det Christoffer Nyman som tog hem titeln som Allsvenskan top scorer. Detta gjorde han med totalt 18 stycken mål. Nyman gjorde en stark säsong i IFK Norrköping. På andra plats i skytteligan 2020 kom Astrit Seljmani med sina 15 mål. Seljmani, som nu spelar i Hammarby, har också en formkurva som pekar uppåt.

Tredjeplatsen i skytteligan 2020 togs hem av Malmö FF-spelaren Issav Kiese Theli som totalt prickade in 14 mål under allsvenskan 2020.

Odds Allsvenskan top scorer Du kommer självklart detta möjligt att spela på odds Allsvenskan top scorer  även under 2021. Frågan är så klart om någon av de spelare som presterade bäst under 2020 även kommer att göra ett lika bra resultat under säsongen 2021?

Spela på odds Allsvenskan top scorer

Att betta på odds Allsvenskan top scorer är så klart en alldeles speciell typ av utmaning. Fast för den som gillar strategi och taktik kan det vara en bra spelmarknad. Det gäller så klart att försöka få en bild av hur bra en spelare kommer prestera under en hel säsong.

Det här är så klart inte en alldeles lätt utmaning. Mycket kan hända längs vägen. Toppspelare kan drabbas av skador. Nya stjärnskott kan oväntat bli de spelare som gör upp om att bli allsvenskans främste målskytt.

Samtidigt det är helt omöjligt att inte väga in lagets form som helhet. Den spelare som blir årets målskytt kommer troligtvis spela in något av de lag som är med i toppstriden. Det som gör utmaningen så svår är ju att alla spelare potentiellt har du möjlighet att bli den som utses till årets skyttekung. Eftersom utmaningen är så svår så kan även vinsterna bli höga för den som lyckas att pricka in årets skyttekung.

Det finns vissa spelare som genom åren utmärkt sig som skyttekungar. Ove Andersson blev den förste Malmö FF-spelaren som plockade hem titeln efter att han gjort 16 mål under en säsong. En annan legendarisk spelare som också tagit hem titeln som årets skyttekung är Ingvar Rydell.

Fast få Allsvenska spelare kan jämföra sig med IFK Göteborg-spelaren Filip “Svarte-Filip” Johansson. Han lyckades nämligen göra ofattbara 39 mål under en säsong. I snitt motsvarade det 1,77 i varje match – ett målsnitt som få andra spelare kan jämföra sig med.

Favoriterna inför kommande säsong när det gäller odds Allsvenskan top scorer är bland andra Gustav Ludwigson, Antonio Čolak, Blair Turgott, Kolbeinn Sigthórsson och Alexander Jeremejeff. Samtliga är riktigt vassa målgörare som dessutom har presterat väldigt bra under senare år.

Även hammarbyspelaren Paulinho räknas som en storfavorit och han kan dessutom stoltsera med att ha tagit hem titeln som årets skyttekung 2018. Och kanske kommer han återupprepa prestationen 2021?

 • 2020 Christoffer Nyman
 • 2019 Mohamed Buya Turay
 • 2018 Paulinho
 • 2017 Magnus Eriksson / Karl Holmberg
 • 2016 John Owoeri
 • 2015 Emir Kujovic
 • 2014 Lasse Vibe
 • 2013 Imad Khalili
 • 2012 Waris Majeed
 • 2011 Mathias Ranégie
 • 2010 Alexander Gerndt

Två spelbolag som ger dig möjlighet att betta på en årets främsta målgörare är Betsson och Bethard.

Andra goda råd och fotbollstips

Slutligen har vi samlat några allmänna råd, som du som seriös fotbollsbettar alltid ska ha i bakhuvudet. Betala infe för odds.

Vi vet att det kan vara frestande: det finns speltjänster som har kan visa imponerande resultat. Men experterna på området är vanligtvis överens: Betala inte för bettingtips. För det första blir vinsten mindre om du måste betala för själva bettingen. En annan aspekt är speltjänster som döljer eller raderar sina resultat när det går dåligt.

Håll koll på dina konton

Det är vard att hålla koll på sina vadslagningar. Var också vara konsekvent i dina spel så att du inte växla inte mellan att satsa så lite som 10 eller så mycket som 500.

Finn ditt nischområde

Varje gång du satsar, kom ihåg att du är spelar mot en armé av proffs, bookmakers och analytiker. Du kan inte slå dem då det gäller kunskap. Men du kan hitta vissa områden där du kan bli experter. Det ökar dina möjligheter betydligt.

Spela singlar

Du har nog hört det förut: Singlar är vad som genomsnittet visar är det bästa att spela på.

Spela inte med hjärtat

Det gäller på flera plan. Först och främst, spela aldrig på matcher där favoritlag deltar. Men det gäller även om spelandet gått dåligt. Försök aldrig att vinna tillbaka en förlust om en match har gått fel. Om du är arg, förlorar du förmågan att analysera matchen korrekt. Vänta tills din hjärtfrekvens är normal igen innan du kastar dig in i bettingen igen.

Förhoppningsvis har du nu blivit expert på Allsvenskan odds 2021 och betting apps.

FAQ – Vanliga frågor om Allsvenskan

Var kan jag betta på Allsvenskan?

Intresset för Allsvenskan är rekordstort. Flera bettingbolag erbjuder möjlighet att betta på Allsvenskan. Tre av de främsta valen då det gäller betting på Allsvenskan är Unibet, Bethard och bet365.

Vilket bolag har bäst odds på Allsvenskan?

Det beror så klart på vilka marknader som du vill spela på. Betsson erbjuder så väl bra odds och liveodds och detsamma gäller Unibet. Även Bethard och bet365 utmärker sig med konkurrenskraftiga odds.

Vilka bettingbolag erbjuder en bettingapp till spelare?

Bettingappar har en rad fördelar och vi kan t.ex. rekommendera att du testar Bethards app som finns tillgänglig för både Iphone och Android.

Allsvenskan odds
Sending
User Review
0 (0 votes)
18+ | Spela ansvarsfullt | Villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll