Allsvenskan matcher odds 2021

I den här guiden får du all information som du behöver om sändningarna av de allsvenska matcherna – både på TV och Allsvenskan streaming sidor. Dessutom tittar vi närmare på de bästa apparna för Allsvenskan och de bästa sidorna för att följa poängställningen i Allsvenskan.

Allsvenskan matcher


 

Vad kan jag se matcherna i Allsvenskan 2021?

Det finns i huvudsak två kanaler där du kan följa matcherna i Allsvenskan, nämligen TV4 och C More, tidigare känt som Canal+. De sänder inte bara Allsvenskan, de är även samarbetspartners till Allsvenskan.

De båda kanalerna är alltså ett självklart val när man vill kolla på Allsvenskan men man får faktiskt mycket än så. TV4 har en egen kanal helt och hållet dedikerad till fotboll: Fotbollskanalen. Här står den proffsiga sportjournalisten Olof Lund redo att bjuda på analyser, förhandssnack, skvaller, intervjuer, hyllningar och kritik tillsammans med de två experterna Jesper Hussfelt och Johanna Garå i samband med varje allsvensk match.

Fotbollskanalen håller dig inte bara uppdaterad på Allsvenskan, den ger dig även tillgång till nyheter från samtliga av de stora europeiska ligorna, damfotboll, Superettan och landslagsfotboll.

Allsvenskan matcher

Kan jag se Allsvenskan någon annanstans än på TV:n?

Med den snabba utvecklingen online, har TV även fått konkurrens på nätet då det gäller sändningar av Allsvenskans matcher, Det finns idag många alternativ för den som vill följa Allsvenska via live TV.

Om du har tillgång till en internet-uppkoppling kan kan du alltid kolla på matcherna på det sätt som passar dig bäst. Och vi måste dessvärre göra dig besviken om du klickade på länken för att hitta otillåten streaming av Allsvenskan, för dessa finner du inte här.

Allsvenskan stream

Fler och fler spelbolag har blivit medvetna om hur viktigt det är att erbjuda sina kunder streaming tjänster för de mest populära sporterna och eventen. Det är så klart goda nyheter för att som gillar Allsvenskan, eftersom att det är den liga som får absolut högsta prioritet av många bookmakers.

Vi har valt ut tre av de de bästa bookmakers som erbjuder Allsvenskan streaming. Men innan vi kikar närmare på dessa så tänkte vi gå igenom för- och nackdelar med live streaming, som ett komplement eller ersättning till att följa Allsvenskan på TV:

Fördelar med att streama Allsvenskan

Kolla när du vill och hur du vill. Vilka av oss har inte försökt att smita från en familjesammankomst eller eller jobbfest, bara för att vi vill se en viss match i Allsvenska? Det problemet slipper du om du streamer matchen, eftersom att du alltid kan följa den spelet via din smartphone.

Det kan finnas visa regler om att du måste ha pengar på ditt konto, men i övrigt betalar du bara för mobildata. Det kan inte dyra TV-abonnemang konkurrera med.

Allsvenskan stream sidor

Nackdelar med streama Allsvenskan

Upplevelsen kan begränsas på grund av skärmstorleken. Din bookmaker kan har begränsningar då det gäller hur stort fönstret kan göras. I sådana läget tvingas du uppleva Allsvenskan i ett mindre format.

Du kan råka ut för störningar. Streaming tjänster är mer tekniskt känsliga än av TV-apparater. Tekniken kan bli extra känslig under de stora evenemangen, som många tittare vill se. Så om du planerar att se VM-finalen via din bookmaker kan de faktiskt vara smart att även ha en back up-plan.

Fördjupning och analyser. Precis som dagstidningar vill vissa att de inte är överflödiga idag så gör de traditionella TV-kanalerna detsamma. När du följet en match vi TV får du även statstik, detaljer etc. Med andra ord får du generellt ut lite mer av matchen då du väljer TV-sändningen.

De bästa tjänsterna för streaming av Allsvenskan

Det finns många alternativ då det gäller Allsvenskan Streaming. Vi har satt samman en lista över de bästa bookmakers som erbjuder streaming.

Unibet streaming

Den första streamingtjänsten som vi vill lyfta fram här är Unibets, som de valt att kalla för Unibet TV. På Unibet TV hittar du närmare hundra sportevenemang som du kan uppleva live.

Unibet TV ger dig inte bara mycket streaming, den är även extremt användarvänlig. Det finns alltid en aktuell översikt över pågående och kommande evenemang så att du enkelt kan planera vilka matcher som du vill se.

Om du vill komplettera din Allsvenskan streaming med andra sportevenemang, är det inga problem. Unibet streamar både tennis, andra fotbollsturneringar, ishockey, baseball, basket, snooker och mycket annat.

Du kan antingen streama Unibet TV direkt från din smartphone eller dator eller ladda ner deras unika app. Vi rekommenderar den senare eftersom det ger större stabilitet.

Du behöver ha en liten summa i ditt spelkonto för att streama Unibet TV, men oroa dig inte om det är sent på månaden och ditt konto är tomt. Du kan stream 24 timmar efter att ditt konto hamnat på 0, så du behöver aldrig vara orolig för att missa något.

Gå till Unibet

Regler och villkor gäller 18+

Bet365 streaming

Givetvis erbjuder världens största bookmaker bet365 också streaming. Bet365 var faktiskt en av de första som erbjöd streaming, men deras teknik har naturligtvis utvecklats rejält sedan starten!

Precis som det det gäller Unibet är kvaliteten hög, du får en skarp bild och bra ljud och fördröjningar hör garanterat till undantagen. Kolla på de främsta matcherna i de största ligorna som Serie A, La Liga och Bundesliga, antingen live via webbläsaren eller genom att använda deras app som ger den bästa bet365-streaming upplevelsen.

Bet365 erbjuder även streaming på en mängd andra sporter. Finns det en cricket-match som du har svårt att hitta i TV-tablån? Då är chansen att du kan hitta den på bet365!

Händelser som är tillgängliga för streaming är beroende av ditt hemland. Du måste ha ett finansierat konto eller ha satsat de senaste 24 timmarna för att se bet365 live stream.

NordicBet streaming

Den sista kandidaten som förtjänar att nämnas här NordicBet. Den skandinaviska bookmakern är inte lika stor som de andra två på listan, men det betyder inte att de erbjuder en sämre streaming tjänst. Som namnet antyder ligger skandinavisk fotboll NordicBets varmt om hjärta. De är därför de ledande när det gäller Allsvenskan streaming och de sänder alltid många Allsvenska matcher.

Här kan du se matcher, få speltips och ta del av proffsiga analyser. Och precis som Unibet visar NordicBet fotboll även från alla andra stora ligor i Europa, och du kan ta en se matcher från USA, till exempel basket.

Allsvenskan live

Bäst podcasts om Allsvenskan i 2021

Efter att nu gett en överblick över streaming och TV-sändningar av Allsvenskans matcher, går vi nu in på andra kanaler för alla som inte kan få nog av fotboll. Här är de bästa Allsvenskan-apparna och vår bästa podcasts-tips.

Vi har tidigare nämnt fotbollskanalen på TV4, där Olof Lundh och hans experter guidar dig genom Allsvenskan och Europas största ligor. Men Olof Lundh gör även podcasten “Lundh”, en av de mest populära fotbolls podcasterna.

Om det är några som kan utmana Olof Lundhs så är det podden “Tutto Balutto” av Thomas Wilbacher och Gusten Dahlin. Med stor kunskap och humor täcker de inte bara Allsvenskan, utan även spel i de större ligorna.

David Fjäll, Björn Johnson, Noa Bachner och Jesper Hofmann levererar poddcasten rel=” nofollow noopener noreferrer”‘3-5-2’. Här är perspektivet inte lika internationellt som i flera andra poddar. I gengäld är det här en av de bästa poddarna om Allsvenskan som du kan hitta. Liksom Tutto Balutto, bjuds det på mycket humor och ännu mer nördig kunskap, och blicken är nästan uteslutande riktat mot Allsvenskan.

’08 fotboll är en explosiv poddcast. Varje sändning, som Björn Johnson leder, börjar med en diskussion mellan en AIK, en Djurgårdare och en Hammarbyare. Bara det aktumet gör att de intar en plats på listan över de bästa Allsvenskan podcasterna.

Den sista Allsvenskan-poddcasten vi valt ut är “Studio Allsvenskan”, som produceras av Nyheter24, och leds av Marcus Birro med återkommande paneldeltagare som Nyheter24s chefredaktör Henrik Eriksson, Philip De Giorgio samt regelbundna besök från Allsvenska profiler.

Var kan jag se ställningen och Allsvenskan spelschema?

Vilka sidor är bäst för att få en snabb överblick över Allsvenskans poäng, Allsvenskan spelschema, Allsvenskan matcher och odds, resultat etc.? Vi har sammanställt en lista för dig.

Flash-poäng. Flash-poäng ger dig inte bara live-resultat från Allsvenskan, utan även statistik från ligan, till exempel statistik, kommande matcher och var du kan se dem, samt statistik för enskilda lag och varje spelares statistik under säsongen.

livescore.com finns det inte mycket att klaga på. Du får dock inte samma djupgående statistik data som Flash-poäng kan erbjuda. Å andra sidan är de vanligtvis det snabbaste att uppdatera livescore!

fotboll.com ligger fokus i huvudsak inte liveresultat. Å andra sidan kan du dyka in i ännu mer Allsvenskan statistik, och de erbjuder även bloggar, TV-listor och mycket mer.

Allsvenskan apps

Om du vill hålla dig uppdaterad när du inte har en dator till hands finns det ett antal Allsvenskan-appar som hjälper dig.

Den självklara Allsvenskan app gör Allsvenskan själva. Här hittar du höjdpunkter, liveresultat, matchinfo, inlägg, matcher och det finns till och med möjlighet att köpa biljetter till matcherna. 

Vi slår ytterligare ett slag för TV4, Olof Lundh och Fotbollskanalen De erbjuder det bästa av spelen, inklusive officiella höjdpunkter och sammanfattningar, samt analyser och kvalificerade diskussioner som både är informativa och underhållande.

Naturligtvis kan man inte bortse från sporttidningen nummer 1: Expressen. De är alltid redo med saftig historier, de senaste nyheterna och de mest spännande analyserna. Lyssna på poddsändningen här.

Allsvenskan

Det bästa bloggarna om Allsvenskan

I slutet av vår recension har vi samla bloggar och forum där du kan läsa om Allsvenskan eller själv gå in i diskussioner.

Vi börjar med att några bloggar vi fortsätter där vi slutade på Expressen, där Daniel Kristoffersson har sin egen blogg som handlar om stort och smått kring fotboll.

Rivalerna på Aftonbladet har givetvis en hel del Allsvenska bloggar. Här är den alltid uppfriskande ärliga Robert Laul som svänger pennan.

Om sportnyheterna inte är nog så är det Twitter dom du måste leta på. Den officiella Allsvenskan sidan dig uppdaterad med de senaste nyheterna.

En gång i tiden var fantasy något som hade med magi att göra, kanske ute i en skog med värd och ork hjälmar. Idag förenas fantasy med fotboll, låter dig som något för dig ska du kika här.

Om vi flyttar bort från bloggens värld och Twitter är Svenska Fans. Ett uppenbart ställe att få en översikt över Allsvenskan matcher odds, nyheter, ja allt som har med Allsvenskan att göra. Här kan du också skapa en ege användare och bli en del av deras diskussionsforum, där är det högt i tak och du möter hängivna fans till alla lag.

Och om du skulle vilja delta i diskussionen i stället för att bara läsa på sidan, har vi ett avslutande tips till dig. Allsvenskan-sub hade 100 000 användare i början av 2019, så du kan vara säker på att det finns många kvalificerade (och okvalificerade!) åsikter här.

Vi hoppas att du haft nytta av vår recension av Allsvenskan matcher, Allsvenskan stream, Allsvenskan apps, bloggar, ja, kort sagt, allt vi kan tänka på som kan hålla dig uppdaterad om ditt favoritlag.

Har du lyst på at läsa mer om Allsvenskan? Kolla inn vår artikler om rel=”nofollow noopener noreferrer”Allsvenskan Tabell och rel=”nofollow noopener noreferrer” Allsvenskan lag.

18+ | Spela ansvarsfullt | Villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll